Predstavitev razvojnih projektov in vizije razvoja v občini Sežana z županom Andrejem Silo

| 10. 3. 2023
V četrtek, 16. marca 2023 s pričetkom ob 17. uri, bomo v prostorih Območno obrtno-podjetniške zbornice Sežana (Kraška ulica 6) gostili župana občine Sežana, Andreja Silo, ki bo predstavil razvojne projekte in vizijo razvoja za gospodarstvo v občini Sežana.
Območno obrtno-podjetniška zbornica Sežana skupaj z županom občine Sežana, organizira srečanje gospodarstva in lokalne skupnosti z namenom povezovanja in krepitve vezi gospodarskih subjektov z lokalno skupnostjo ter izmenjavo izkušenj in izzivov s katerimi se srečujejo podjetja.
Srečanje bo organizirano interaktivno, saj želimo biti čim bolj konkretni in strateško usmerjeni, zato je zaželena predhodna prijava na dogodek ali na e-naslov: klementina.krizman@ozs.si ali na tel. številko 05 620 28 50.

Kategorija: gospodarstvo, Iz dela zbornice, Novice


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.