OPOMNIK! EKSKURZIJA ZA ČLANE OOZ SEŽANA NA DOLENJSKO – LAST SECOND!!!

| 8. 5. 2023

Spoštovani,

vabimo vas na enodnevno ekskurzijo za člane OOZ Sežana na Dolenjsko ta petek, 12. maja 2023

Odhod avtobusa bo ob 7.00 uri izpred OOZ Sežana

 

PROGRAM:

  1. Najprej se bomo ustavili pri predsednici OOZ Novo mesto, Mojci Andolšek, lastnici družinskega podjetja s 55-letno tradicijo FerroČrtalič uvoz-izvoz, d.o.o.
  2. Po sprejemu predsednice OOZ Novo mesto Mojce Andolšek in ogledu podjetja se bomo zapeljali do naslednje postaje na Otočcu, kjer se bomo ustavili pri Janezu Colnarju, vinogradništvo in vinarstvo Colnar.
  3. Po degustaciji lokalnih vin se bomo zapeljali do Krškega, kjer si bomo ogledali podjetje Geni i energija, svet energije, ki je last družbe GEN energija d.o.o
  4. Po končanem ogledu podjetja sledi ogled Gradu Rajhenburg, ki je kulturni spomenik državnega pomena. V grajski kleti deluje peninoteka, muzejska trgovina pa ponuja kataloge razstav ter številne lokalne izdelke in brestaniško čokolado.
  5. Sledi kosilo v eni od tamkajšnjih domačih gostiln.

Prihod v Sežano ob večernih urah.

Za člane OOZ Sežana s poravnano članarino in njihove zaposlene znaša cena enodnevne strokovne ekskurzije 47 EUR.

Prijavnino nakažete na TRR SI 6100 0001 6671 737, odprt pri Delavska hranilnica, PE Sežana.

 

Pohitite s prijavo na  e-pošto klementina.krizman@ozs.si ali na njen telefon 05 620 28 50 najpozneje do srede, 10. maja 2023.

 

Za dodatne informacije ostajamo na razpolago.

Informacijo o ekskurziji ste predhodno že prejeli na službene mail naslove.

Vljudno vabljeni!

Kategorija: Iz dela zbornice, Novice


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.