NAŠI ČLANI OBVEŠČAJO IN VABIJO TO NEDELJO, 21. Maja 2023 na edinstveno ACCESS BARS celodnevno delavnico (9:30 do 17:00)

| 15. 5. 2023

Spoštovani,
vljudno vabljeni v nedeljo, 21. Maja 2023, na edinstveno celodnevno delavnico (9:30 do 17:00)
ACCESS BARS delavnica s Katjo Gorup Pegan, certificirano facilitatorko za Access Bars delavnice

Če se soočate s težavami, kot so stres, anksioznost, izgorelost, slaba samopodoba, pomanjkanje motivacije ali koncentracije ali podobnimi izzivi sodobnega življenja vam izbirate med osebnim svetovanjem ali tretmanom. 

Kaj če bi se lahko praktičnih naučili orodij s katerimi lahko ustvarite življenje, kot si ga resnično želite? Osvojite jih na enodnevni delavnici Access Bars

.
Vsebina: Na delavnici prejmete gradivo, dvakrat Bars tretma ter se naučite izvajati to tehniko na drugih ali na sebi.
Ob zaključku prejmete certifikat, ki vam omogoča izvajanje Bars tretmanov.

Kaj so Access Bars®

Ste vedeli, da je na vaši glavi 32 točk, ki lahkotno in brez napora, če se jih rahlo dotaknemo, sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali?

Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranjevali celo življenje. To je priložnost, da se znebite vse te navlake in zadihate z lahkoto!

Izvajanje Access Bars® je tisočem ljudem pomagalo spremeniti mnogo vidikov v zvezi z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, odnosi, nervozami, stresom in veliko več. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

V najslabšem primeru boste po tretmanu počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega.

Delavnica bo potekala v kletnih prostorih OOZ Sežana in bo v slovenskem jeziku.

Prijave na krasbars23@gmail.com  ali na 031798981

Tags:

Kategorija: Izobraževanje, Novice


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.