SPOT svetovanje Obalno-kraške regije vabi na brezplačen dogodek: »TRIJE POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA«

| 6. 9. 2023

Z namenom spodbujanja podjetniške kulture in povečevanja podjetniške dejavnosti ter z namenom izmenjave dobrih praks in priložnosti ter povezovanja podjetnic in potencialnih podjetnic, vas SPOT svetovanje Obalno-kraške regije vabi na brezplačen dogodek:

» TRIJE POSPEŠKI ZA RAST PODJETJA«

 

V torek, 19. septembra 2023 ob 16.30  na Bunčetovi domačiji v Dutovljah

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA!

Dogodek je namenjen  podjetnicam in potencialnim podjetnicam.

PROGRAM DOGODKA:

16:30 Prihod na dogodek, registracija udeleženk
17:00 Uradni začetek dogodka (pozdrav SPOT svetovanje Obalne-kraške regije)
17:15 Delavnica »Trije pospeški za rast podjetja«
19:15 Pogostitev in mreženje

Podjetnice premoremo širok nabor znanj: poleg svoje osnovne dejavnosti moramo namreč obvladati tudi številna druga področja: finance, marketing, prodajo, vodenje ekipe … Zveni znano?

Postopoma nam začne primanjkovati časa. Opravil je vedno več, me pa smo vedno bolj utrujene.

Tako se ustavita naša razvoj in napredek. Za uspešno poslovanje podjetja namreč ni dovolj, da imamo odličen izdelek, vrhunsko storitev ali dober marketing. Pomembno je, komu in čemu namenjamo čas.

Zato se je občasno treba ustaviti in narediti inventuro:

  • Kaj v našem podjetju deluje dobro?
  • Kaj zavira rast, kaj je potrebno izboljšati? Kje so neizkoriščene priložnosti?

Odgovori vam bodo pomagali začrtati smer za uspešno 2024:

– da se osredotočite na to, kar deluje;

– da odstranite ovire, ki vas zaustavljajo pri rasti;

– in da opazite priložnosti, ki bi sicer spolzele mimo vas.

Udeležba na delavnici in odmik od predpisane rutine je tudi že pol uspeha!

Gre za sproščeno druženje podjetnic po inovativni metodi Points of you®. Igriv pristop udeleženke spravi iz cone udobja in jim odpre nov, širši pogled na obstoječe izzive. Tako se odprejo vrata priložnostim za osebni razvoj, razvoj ekipe in podjetja. Points of You® pristop uporabljajo v podjetnjih Google, Intel, Ikea, Visa in drugod po svetu.

Delavnico bo izvedla  Maja Golob, mednarodno akreditirana poslovna coachinja vodij in timov (EIA; ITCA), svetovalka za strateški marketing in komuniciranje, mentorica, predavateljica in avtorica treh knjig. S partnerjem vodi podjetje Spago, družbo za komuniciranje, ki ji zaupajo najuglednejša slovenska podjetja. Pred tem je deset let vodila marketing mednarodnega podjetja za 11 evropskih trgov. Verjame, da so v življenju in poslu najpomembnejši odnosi. S svetovanjem, izobraževanji in coachingom pomaga vodjem, timom in podjetjem odkriti in učinkoviteje uporabiti neizkoriščene notranje potenciale, nadgraditi komunikacijo v timu, okrepiti odnose s strankami, ter ustvariti večjo dodano vrednost za stranke, za podjetje in skupnost. Maja je gostujoča predavateljica na Fakulteti za podjetništvo Gea College ter World Business and Executive Coaching Summit, članica Združenja manager in mednarodnih coaching zvez ICF in EMCC. V vlogi mentorice podpira mlade podjetnice globalne iniciative AWE CEED in udeležence Marketinške akademije v organizaciji Društva za marketing Slovenije. V svojih knjigah Ne čakaj na vikend, Ne čakaj na stranke in Ne čakaj na rože vabi bralca k raziskovanju različnih ravni odnosov: do sebe in svojih bližnjih, s sodelavci in strankami, ter odnosa do življenja in sveta. Z izobraževanjem pri uglednih mednarodnih inštitucijah skrbi za osebni in strokovni razvoj, izkušnje iz drugih držav pa prenaša v lokalno okolje. Vrednote, ki jo vodijo v življenju, so svoboda, spoštovanje, povezovanje, kreativnost, odgovornost in znanje.

Prijav sprejemamo  do petka, 15.9.2023 prek spletne prijavnice.

Dodatne informacije lahko dobite na OOZ Sežana, pri svetovalki Petri Weber,  tel.: 05 62 02 851 oz. po e-pošti: petra.weber@ozs.si

Kategorija: Izobraževanje, Novice, SPOT


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.