Direktorici podjetja Tiko Pro nominirani za priznanje Mladi manager/ka 2023

| 19. 12. 2023
Prve dni meseca so v Združenju Manager razglasili letošnje nominirance za priznanje Mladi manager-ka leta. Med tremi, oziroma štirimi nominiranci so se uvrstili v končni krog trije oziroma štirje vrhunski kandidati; Dr. Michal Maco (Corwin SI, d.o.o.), Andraž Žurman (LabCore d.o.o.) ter direktorici podjetja Tiko Pro, Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič, ki se tako potegujeta za častno priznanje Mladi manager/ka 2023.
Kristina-Martina_TIKO PRO 4.12.2023

Zgodba Kristine Kočet Hudrap in Martine Anderlič je uspešna zgodba polna prebojev in impresivnih rezultatov. Njuna izjemna karizma kakor navdušujoče spoštljivo sodelovanje so navdušili celotno komisijo, ki ju je zato uvrstila med finaliste za prestižno priznanje.

Gre za prvi precedenčni primer, kjer sta obe direktorici istega podjetja nominiranki za priznanje Mladi manager/ka, kar je simbol in vzor za sodelovanje med posamezniki v podjetjih.

Kot sta sami povedali: »Zavedava se, da današnji svet je še kako kompleksen in nihče ni popoln, oziroma superioren. S tem, ko se kot posameznik zaveš svojih pomanjkljivosti in zaveš prednosti drugega, je največji korak, ki ga lahko narediš v zrelosti. Na tak način dosežeš tudi večji fokus in hkrati lažje strmiš k svojemu poslanstvu. To, da druga drugi zaupava, da prepuščava in dopustiva, da stvari izpelje tista, ki jih bolje in lažje obvlada z vidika izkušenj in znanja, je nama prineslo največji možni in sinergijski napredek.« pravi Kristina Kočet Hudrap.

Pri tem pa Martina Anderlič dodaja: »Nikoli nisva bežali pred odgovornostjo in obveznostmi. Še kako se zavedava odgovornosti druga do druge, do zaposlenih, podjetja, poslovnih partnerjev in najinih družin. In posledično je takšna odgovornost še bolj pomembna in vesela sem, da so naju v Združenju Manager prepoznali kot precedenčni primer, kjer lahko kot dve direktorici skupaj vodiva podjetje. Še bolj, ker je sodelovanje kot sama vrednota tako zapisan v DNK Združenja Manager. Midve ga tako z veseljem vsakodnevno udejanjava – in to se pozna na vseh nivojih podjetja – tudi med zaposlenimi.«

Preberite tudi: Za rast in razvoj: v Tiko Pro so uvedli sistem solastništva zaposlenih >>

Nadaljnji koraki v zvezi s priznanjem vključujejo predstavitev in pogovor s finalisti na prednovoletnem Mastersu Združenja Manager, ki bo potekal 12. decembra 2023, na Januarskem srečanju Združenja Manager; 31. januarja 2024 pa bo potekal finalni izbor z glasovanjem v živo, kjer bodo razglasili zmagovalca za Mladega managerja-ko.

Kategorija: gospodarstvo, Novice


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.