Predstavitev SPOT točke Obalno-kraške regije

V mesecu novembru 2017 so se Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana, Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov Regionalni razvojni center Koper in Primorska gospodarska zbornica, prijavili na Javni razpis za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne
podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih tock (SPOT regije) za obdobje od 2018 do 2022 v Obalno-kraški regiji. Razpis je objavila Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija).

S 1.1.2018 je bilo potrjeno delo vanje SPOT točke Obalno-kraške regije za obdobje petih let. Na razpolago so vam svetovalci, pri katerih boste BREZPLAČNO dobili:

  • Informacije o dogodkih, javnih razpisih v regiji in druge podjetniške informacije.
  • Osnovno svetovanje v vseh fazah razvoja poslovne ideje, pogojev za opravljanje dejavnosti, registracijskih postopkov, intelektualne lastnine, finančnih in drugih vrstah pomoči države.
  • Izvajanje e-SPOT postopkov – Pomoč pri odpiranju novih poslovnih priložnosti z internacionalizacijo in čezmejnim sodelovanjem.
  • Možnost udeležbe na usposabljanjih in delavnicah s podjetniško vsebino.
  • Možnost predstavitve svojih produktov v t.i. showroom regije.

SPOT svetovalci si bodo prizadevali za sodelovanje z občinami in mreženje različnih podjetniških podpornih organizacij, z namenom izboljšati podporo pri nastajanju, rasti in razvoju podjetij v regiji. Svetovalci bodo preko predstavitev v šolah skušali navduševati mlade za podjetniško
pot, spoznanja iz izmenjave dobrih praks v Sloveniji in čezmejno, bodo predstavili domačim podjetnikom.

Uradne ure SPOT svetovanje:

V prostorih Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska ulica 2 (Ogrlica), Koper:

  • ponedeljek, torek, in petek od 8. do 14. ure
  • sreda od 8. do 17. ure

Telefon: 05 66 25 830
Elektronski naslov: marija.rogan-sik@pgz-slo.si

Storitve SPOT lahko po predhodni najavi koristite tudi na:

Območni obrtno-podjetniški zbornici Sežana
Kraška ulica 6
Sežana
Tel: 05 62 02 851
e-mail: petra.weber@ozs.si

Območni razvojni agenciji Krasa in Brkinov
Partizanska cesta 4
Sežana
Tel: 05 73 44 362
e-mail:info@ora.si

Regionalno razvojnem centru Koper
Ulica 15. maja 19
Koper
Tel: 05 66 37 582
Mail: vlasta.starc@rrc-kp.si

_________

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.