Katalog članov

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) vse svoje člane brezplačno predstavlja tudi v spletnem katalogu izdelkov in storitev MOJ OBRTNIK.

Naši člani si lahko svoje podatke brezplačno posodobijo, popravijo, dodajo slike, opišejo svoje izdelke in storitve ipd.

Uporabnikom, ki iščejo v katalogu Moj obrtnik, je na vstopni strani na voljo iskalnik s številnimi kategorijami (filtri) za bolj ali manj omejeno iskanje. Dodan je tudi interaktivni zemljevid (Google zemljevid) z označeno lokacijo obrtnika.

Katalog si lahko uporabniki brezplačno naložijo tudi na svoj pametni telefon. Ko najdejo obrtnika, ga lahko takoj pokličejo, mu pošljejo elektronsko sporočilo ali pa izpišejo pot do poslovalnice. Bistvo mobilne aplikacije je lokacijska vezanost, kar pomeni, da uporabnik ob iskanju ponudnika določenega izdelka ali storitve, dobi rezultate svojega iskanja razvrščene glede na oddaljenost od svoje trenutne lokacije.

Če nimate svoje spletne strani, vas sedaj Google najde v katalogu Moj obrtnik. Če bi želeli lastno spletno stran pa nas pokličite!

Preverite svoje podatke in si jih brezplačno posodobite. Postali ste vidni in lažje najdljivi!


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.